Stacy Hathaway

Go down

Stacy Hathaway

Писане by Stacy Hathaway on Съб Фев 16, 2013 6:30 pm


Име: Стейси Хатауей
Години: 18
Длъжност: Колежанка
Сестринство: Alpha Gamma Delta

Външен вид: Стейси има доста приличен външен вид, дори може да бъде наречена хубава. Имаше красива руса коса, която в повечето случаи оставаше пусната на красиви вълни, но също така често можеше да бъде видяна с вързана коса или пък с някаква прическа. Очите и бяха сини, а тялото и добре оформено. В никакъв случай страшно слаба, по-скоро изглеждаща здравословно добре. Извивките и бяха добре оформени и изявени и тя определено знаеше как да ги използва. Една от любимите и части във външния вид са краката й.

Характер: Не може да се нарече, че характера и е лош. Можеше да се определи като донякъде спокойна, но в никакъв случай напълно. Винаги се случваше да се прелее чашата. Тя не обичаше особено да се съобразява с правилата, това може би беше черта на повечето хора на нейната възраст. Стейси беше човек, на който може да се разчита. Тя държи на приятелите си и е готова на всичко за тях. Много усмихнат и позитивен човек. Въпреки всичко обаче винаги се намираше някой, който да има нещо против нея. Както и да гледаме усмивката и спокойствието не могат да се нарекат постоянни и се случва да се изпарят. Може дори да бъде наречена разглезена госпожица обичаща скъпите маркови дрехи и макар и странно за повече момичета обожаваща спортните коли.

История: Стейси е родена и израства в семейство, което я обгражда с много обич и грижи. Това е най-вече, защото родителите и не са може ли да имат деца и когато са разбрали, че тя ще се появи са го сметнали за дар от бога. Всъщност тя беше точно това за нейното семейство и тя също ги обичаше страшно много. Никога не е била лишавана от нищо, но тя самата се отплаща за това, което получава с усилен труд положен в училище. Искаща да накара родителите и да се гордеят и с този устременост завършва гимназията с отличен успех. Въпреки всичко тя вече искаше да види какво е да се справяш сам. Точно затова се спря на колеж, който беше далеч от родителите й. Знаеше, че това може да доведе до нови трудности и препятствия, но беше готова за тях и точно така се беше озовала в Лонг Бийч. Сега просто щеше да да види само какво щеше да се случи по нататък и сама да изгради бъдещето си, наистина родителите й винаги щяха да са там и да и помагат, но просто искаше свобода.

Извънкласни занимания: Мажореткаavatar
Stacy Hathaway
Алфа Гама Делта
Алфа Гама Делта

мнения : 36
пари : 21346

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Stacy Hathaway

Писане by Nicole Skyler on Съб Фев 16, 2013 7:44 pm

Одобрена, разбира се, добре дошла. I love you


But if I kiss you will your mouth read this truth,
Darling how I miss you, strawberries taste how lips do,

And its not complete yet, mustn't get our feet wet,
Cause that leads to regret, diving in too soon.

avatar
Nicole Skyler
i don't do drugs. i am drugs
i don't do drugs. i am drugs

мнения : 205
пари : 22190

Герой
Живее в: West Coast
Гледа на нещата: реалистично
Извънкласни занимания:

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите