Миналото лято в Лондон.

Go down

Миналото лято в Лондон.

Писане by Александра Николаевич. on Съб Фев 16, 2013 4:26 pm

Всичко вървеше по план, бе се преместила отново и то не къде да е ами в Лондон, нашата тъмнокоска обичаше този град въпреки, че знаеше, че отново няма да изкара повече и от месец тук. Даже можехме да кажем, че и доста по малко време щеше да прекара, а ако трябва да бъдем абсолютно честни, нашата малка самовлюбена Алекс беше дошла специално защото един скъп за нея приятел я бе уведомил, че ще си прави парти в една от най- красивите и луксозни хотели, защо ли момичето не се и съмняваше, че той няма да избере нещо толкова скъпарско. Беше отседнала в един от апартаментите на така наречените й родители, и лежеше в леглото си, когато реши, че вече е крайно време да стане от леглото и да да започне поне малко да се оправя за излизане. Първото, което направи нашата малка героиня бе да вземе от сакчето си бельо и да иде до банята да си вземе един приятен душ, топлата вода започна да се стича по тялото, а когато вече бе готова, бяха останали само капки по нежната й кожа. Погледна се в огледалото, вземайки кърпа за да изсуши косата си, а след това да я направи, така че да изглежда перфектно права без нито една гънка по нея. След това подсуши вече стичащите се капки от тялото си и облече бельото си, отвори шкафа до мивката и извади гримовете си за да се до оправи, а когато вече бе доволна от крайния ефект излезна от банята с грациозни крачки, наподобявайки стъпките на бавно приближаваща се пума, и отвори гардероба, за да облече така удобните си черни дънки с ниска талия, една сладка но доста елегантна черна блуза с гол гръб. За да бъде абсолютно сигурна, че изглежда все по – добре отново се погледна в едно от много огледала в стаята, одобрявайки себе си и извади черни сандали на не по малко от 10 сантиметров ток. Да госпожицата бе доста нисичка и гледаше винаги да изглежда доста над реалната си височина, легна внимателно по корем на леглото повдигайки краката си във въздуха, за да не си изцапа новите чаршафи и извади малкия сладък телефон от черната си чанта, набързо намери номера на Алек, о да той бе така своенравен и сладък или още казано той бе човека също като Мат които познаваше Александра най-добре, и бяха заедно от деца,вършейки какви ли не простоий, който тя познаваше добре, но не към всички се държеше така. Намери номера му и започна да пише смс
„ Вече нямаш търпение да ме видиш нали? Спокойно знаеш, че обичам да закъснявам“
Намери на бързо копчето изпрати , а след това върна телефона си обратно в чантата, прибирайки кутията с цигари, и излезна от апартамента, малко преди да излезе, бе поръчала на портиера, че точно в 22:00 ще излиза и иска да я чака такси пред сградата което да я откара до хотела в който се намираше Алек. Не им отне доста време за да стигнат до заветната цел. Тъмноокото момиче слезна от таксито грациозно , плащайки на шофьора, а след това поглеждайки го захапа долната си устна приближавайки се до лицето му, да тя обичаше да прави така, обичаше да ги дразни и да им вкарва в главата грешни мисли, които опредено в скоро време едва ли щяха да се случат. Защото нашата красавица, бе не само похотлива, но и горда и никога не би легнала с мъж като този, който я бе докарал. Алекс бавно и с грациозни стъпки се понесе към входа на хотела, влизайки на вътре, не бе нужно да пита в коя стаят е отседнал, тя вече знаеше това, за това продължи право към асансьора, като едно пиколо извика асансьора, като се качи заедно с нея.
-На кой етаж желаете да идете ? – попита я той като някак момичето имаше чувството, как момчето я изпиваше с поглед, леко му се усмихна на криво повдигайки едната си вежда.
-Ммм на петия ако обичаш – бавно отговори му Александра, а той започна да я гледа с отворена уста все едно всеки момет щеха да му потекат лиги. След няколко минути, седейки втренчен в нея, тя потрепна с крак и определено момчето се сепна натискайки бутона, през цялото време той не смееше да я погледне отново , но когато стигнаха и тя тръгна да излиза от асансьора му прати въздушна целувка намигайки му с лявото око палаво, а червенокосото момче седеше и я гледаше как си отиваше докато вратите на асансьора се затваряха. Г-ца Николаевич продължи по етажа почти до дъното, когато осъзна, че нещата тук съвсем не изглеждаха както трябва ако русокосия красавец бе на този етаж щеше да е доста шумно, но тогава усети онзи така добре познат парфюм и се запъти по дирята която бе оставил, водеше до почти съседната стая, когато госпожицата застана пред нея и почука на вратата а Алек, със забавяне отвори вратата на стаята .
-Май съм изпуснала купона? – попита правейки някакъв бегъл опит прехапвайки устна си , за натъжена физиономия


And It Feels like I am Just too close to Love You.There's nothing I can really say.I can't lie no more, I can't hide no more.Got to be true to myself.And it feels like I am just too close to love you.
Stay with me

Александра Николаевич.
Александра Николаевич.
Алфа Гама Делта
Алфа Гама Делта

мнения : 23
пари : 21762

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите